Kantoorinrichting - Ontwerp Tot Realisatie Op Maat

Gepubliceerd okt. 26, 22
8 min read

Kantoorinrichting Eindhoven

Een goede ergonomische bureaustoel heeft een NPR 1813 normering. Deze is voor grote mensen en kleine mensen geschikt. Deze is geschikt voor 95% van de Nederlandse bevolking. Daarnaast zijn er nog veel mogelijkheden om een extra ondersteuning te bieden aan verschillende lichaamsdelen om fysieke klachten te voorkomen. Vooral voor het thuiswerkend personeel is het erg belangrijk om goed te kijken naar wat een goede ergonomische bureaustoel is.

Niet iedereen heeft thuis direct een Arbo bureaustoel beschikbaar. Maar wanneer de gehele dag op de thuiswerkplek wordt gewerkt, is het zeer belangrijk voor de veiligheid en gezondheid om een ergonomische bureaustoel te gebruiken als stoel. Het brede assortiment heeft bijvoorbeeld Arbo bureaustoelen met een hoofdsteun, ook wel genoemd (neksteun) en/ of een lendensteun.

Dit draagt bij aan een ergonomische werkplek. De keuze van materiaal en kleur is belangrijk maar verschilt per persoon. Er zijn veel verschillende soorten materialen die worden gebruikt voor het zittingsvlak en rugleuning. De meest voorkomende materialen zijn mesh, stof en/ of (kunst-) leer. Voor in de zomer is mesh prettiger omdat dit luchtiger is.

Kantoorinrichting - Interieurmakers

Daarnaast is er ook keuze in leer of kunstleer. Er zijn ook modellen die een combinatie van deze materialen hebben. De kleuren waarin de ergonomisch bureaustoelen zijn te bestellen: antraciet, blauw, bordeauxrood, bruin, donkerbruin, cappuccino, geel, grijs, groen, oranje, paars, rood, wit en/of zwart. De meeste bureaustoelen in het assortiment zijn zwart, maar er is ook een brede keus aan verschillende kleuren in het ruime aanbod van Discount, Office.

Kantoormeubelen Den-boschErgonomische Thuiswerkplek

Vandaag besteld is meestal de volgende werkdag geleverd. Voor de voordeligste prijzen en snelle levertijden, bestel vandaag nog uw ergonomische bureaustoel op Discount, Office. nl - Kantoorinrichting op maat - maatwerk interieurbouw.

Kantoorinrichting - MkbModerne Bureaumeubelen

Voor een comfortabele en ergonomisch verantwoorde zithouding is een ergonomische bureaustoel onmisbaar. Heb je regelmatig rugklachten? En uiten deze pijntjes zich ook op rustmomenten? Dan kan je ervan uitgaan dat je te veel zit en een verkeerde houding aanneemt. Door het vele thuiswerken zitten we onbewust nog meer, met name je bureaustoel heeft hier veel invloed op.

Luxe Kantoorinrichting Op Maat

Luxe Kantoorinrichting Op MaatUw Kantoor Laten Inrichten? - Projectrealisatie

Al onze ergonomische bureaustoelen hebben we geselecteerd op basis van een aantal factoren, waarmee rekening is gehouden met de individuele behoeften. Een goede stoel past bij jouw lichaam en geeft steun op de plekken waar dat nodig is. Om klachten te voorkomen en verminderen is het belangrijk om op een comfortabele manier te kunnen werken. Goede thuiswerkplek.

Op korte termijn zal je hier nog zoveel van merken, maar op lange termijn zorgt een verkeerde zithouding voor rug-, nek- of schouderklachten. De keuze voor een goede ergonomische zit in de verstelbaarheid naar jouw postuur. Zo kun je bijvoorbeeld de zithoogte, zithoek, rugleuning en armleuningen gemakkelijk aanpassen. Heeft je stoel bijvoorbeeld niet de juiste zithoogte, dan kunnen je voeten de grond niet plat op de grond gezet worden - Waar moet je aan denken bij het inrichten van een kantoor?.

Bureaustoel EindhovenKantoormeubilair

Je zal beter kunnen focussen en productiever zijn als je werkhouding en de stoel en andere accessoires zijn afgestemd naar jouw postuur. Ergonomische stoelen zijn ontworpen om u te helpen langdurig comfortabel te zitten. Ze zijn beter verstelbaar dan standaard bureaustoelen en stellen je in staat om de pasvorm naar jouw lichaam of zitvoorkeuren aan te passen.

Projectinrichting Is Klaar Voor Kantoorinrichting

Er zijn vijf hoofd redenen waarom ergonomische stoelen je rugklachten zal verminderen. Hieronder vind je 5 redenen waarom je een ergonomische bureaustoel je rugpijn zal verminderen. Goede thuiswerkplek. De belangrijkste reden dat een ergonomische bureaustoel je rugpijn zullen verminderen, is dat ze zijn ontworpen om je natuurlijke houding te ondersteunen en fysieke belasting op je lichaam te verminderen.

Verstelbare armleuningen ondersteunen je elleboog en onderarmen terwijl je armen ontspannen langs je zij hangen en goed aansluiten aan het bureaublad. Hierdoor kun je toetsenbord en muis gebruiken zonder extra spierspanning in de schouders en armen te veroorzaken. Door de zithoogte aan te passen, kunt je met je voeten plat op de grond zitten met je heupen en knieën ongeveer negentig graden gebogen.

Een veel voorkomende oorzaak van lage rugpijn tijdens het zitten is de onjuiste uitlijning en houding van de heupen en de bekken. Het zitkussen moet het zitvlak en de bovenbenen ondersteunen. Met de zit-diepte instelling kun je het zitkussen naar voren of naar achteren schuiven. Ergonomen geven aan dat dat de ruimte tussen de voorkant van het zitkussen en je knieholte minimaal twee vingers tot max een vuist moet zijn.

Kantoorinrichting Op Maat

Dit is een natuurlijke en comfortabele manier van bewegen en zorgt voor wat extra bloedcirculatie tijdens het zitten. Een achterwaartse bekkenkanteling laat je lumbale wervelkolom buigen en zorgt ervoor dat je schouders naar voren buigen. In deze positie glijden uw schouderbladen weg en beweegt je hoofd naar een voorwaartse onnatuurlijke positie.

Deze houding geeft op den duur schouderklachten, rugpijn en hoofdpijn. Een ergonomisch bureaustoel kan een aanzienlijke bijdragen leveren aan het corrigeren van je houding. Ergo2go verkoopt voornamelijk bureaustoelen met een kantelmechaniek. Wanneer de bureaustoel in de schommel stand staat ingesteld en zal dat de gebruiker meer bewegingsvrijheid bieden en afwisseling stimuleren.

Een ergonomische stoel met schommelmechanisme is een goede basis voor een comfortabele werkplek. Veel ergonomische bureaustoelen zijn gemaakt met materialen van hogere kwaliteit, de zitkussens en rugkussens kunnen dikker of zelfs gevormd zijn om de pasvorm te verbeteren. Sommige ergonomische bureaustoelen hebben een extra lendensteun die in het ontwerp is ingebouwd.

Kantoormeubilair

Bij het selecteren van een bureaustoel is het belangrijk om vooraf te bepalen welk doel de aankoop heeft en welke eisen u aan het product stelt. Maak vervolgens gebruik van onze zoekfilters om tot de selectie van een bureaustoel te komen, dat past bij uw klachtenbeeld en werkplek. Geen mens is hetzelfde, dus kies vooral een bureaustoel die past bij uw persoonlijke wensen - Arbo bureaustoel.

Wil je even proef zitten of een ergonomische bureaustoel testen in Rotterdam? In onze showroom in Rotterdam staan meer dan 30 ergonomische bureaustoelen en krukken die verschillen in prijs, verstelmogelijkheden en design. Jouw nieuwe ergonomische bureaustoel goedkoop en snel bestellen doe je bij Wij bezorgen de stoel gratis bij je thuis of op kantoor.

Ergo2go heeft ruim 15 jaar ervaring met het maken van keuzes om jouw werkplek ergonomisch te optimaliseren. Wij leveren verschillende modellen die aansluiten bij iedere soort werkplek. Binnen de veel gestelde vragen vind je meer informatie over de verschillende opties en geven wij handige tips om het maximale uit jouw aankoop of proefplaatsing te halen.

Nieuwe Kantoorinrichting

Uw kantoormedewerkers maken de de hele dag gebruik van een bureaustoel. Het is daarom erg belangrijk dat een bureaustoel comfort biedt. Maar als u om de gezondheid van uw medewerkers geeft, dan is comfort alleen niet voldoende. Kies voor een ergonomische bureaustoel. Een ergonomische bureaustoel is op alle manieren in verschillende standen te zetten, zodat iedere medewerker de stoel individueel geheel op maat kan instellen.
Als je het belang niet inziet van ergonomische aanpassingen, dan wordt het lastig om een gezonde werkhouding aan te nemen en vol te houden. Zorg dus voor meer kennis en bewustwording omtrent gezond werken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op. Of neem deel aan één van onze workshops.

In veel gevallen is er geen bureaustoel en zitten werknemers op een stoel die onvoldoende ondersteuning biedt. Veel mensen denken: ‘ah die paar weken overleef ik wel.’ Inmiddels zijn die weken, maanden geworden en is de verwachting dat thuiswerken steeds meer geaccepteerd gaat worden in het bedrijfsleven.

Een goede ergonomische bureaustoel voorkomt klachten. Sterker nog: het gebruik van een goede ergonomische bureaustoel verhelpt bestaande klachten ook! Uit ervaring weten we dat er veel gezondheidswinst valt te behalen als de werkhouding gecorrigeerd wordt. Het inzetten van een ergonomische bureaustoel bij de bestrijding van nekklachten of (lage) rugklachten leidt vaak tot grote successen.

Als we kijken naar de letterlijke betekenis van het woord ‘ergonomische bureaustoel’, dan zal een goede ergonomische bureaustoel tot op detailniveau instelbaar zijn. Het doel van het instellen van een bureaustoel is om deze af te stemmen op je lichaamsmaten en persoonlijke fysieke behoeftes. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Daarom hanteren wij een zeer breed assortiment: voor iedereen moet immers match kunnen worden gemaakt tussen de persoon en de bureaustoel die het best bij de persoon en diens situatie past.


Niet ergonomische bureaustoelen kunnen nekklachten, rugklachten of rugpijn veroorzaken. Door gebruik te maken van goede kantoor- en bureaustoelen kunnen deze klachten verminderen of preventief worden voorkomen.

In ieder geval is het de moeite waard om te kijken naar de afmetingen van de zitting: de zitdiepte en -breedte moeten worden aangepast aan uw eigen lichaam, en de rugleuning moet ook worden aangepast aan de lengte van uw rug. Grote mensen hebben daarom een andere bureaustoel nodig dan kleinere mensen en kunnen specifiek zoeken naar een bijzonder lange rugleuning.


Het woord 'ergonomisch' gaat vaak hand in hand met onze bureaustoelen. Maar wat is het nu precies? Een ergonomisch product helpt bij het creëren van een veilige en gezonde werkhouding. Als je een bureaustoel kan verstellen en de stoel kan aanpassen naar jouw lichaam dan is een bureaustoel ergonomisch. Hierdoor biedt de stoel de juiste ondersteuning en comfort.

De bureaustoelen in het assortiment tweedehands kantoormeubelen zijn uitgebreid op vele manieren te verstellen. Op een makkelijke wijze kunt u de bureaustoel volledig instellen naar uw persoonlijke voorkeur, zodat u gemakkelijk en comfortabel, een gehele werkdag op een bureaustoel kunt zitten. De opties die mogelijk zijn, schuifzitting, kantelbare zitting, tempur of gelzitting, verstelbare lendensteun, oppompbare lendensteun enz.

Als u op zoek bent naar een goede ergonomische bureaustoel die past bij uw wensen, bent u bij Bureaustoelshop.nl aan het juiste adres. We hebben zeer ruime keuzemogelijkheden in stoelen van de meest aansprekende topmerken op dit gebied. Voor iedere wens en doelstelling hebben wij de juiste invulling.


Kantoormeubelen Tilburg

Thuiswerkplek

Kantoormeubilair

Kantoorinrichting Tilburg

Bureaustoel Breda

Kantoorinrichting Den-Bosch

Kantoorstoel Den-Bosch

Ergonomische thuiswerkplek

Kantoorstoel Den-Bosch

Moderne bureaumeubelen

Kantoorstoel Den-Bosch

Dit is tevens goed voor uw organisatie, want klachten door een slechte bureaustoel kunnen leiden tot een hoger ziekteverzuim (Trends voor kantoormeubels in 2022). Een ergonomische bureaustoel kopen levert alleen maar voordelen op voor zowel de werkgever als de werknemer. De werknemer kan zijn/haar stoel geheel aanpassen aan het gewenste comfort en zitgemak. Het lichaam krijgt op een ergonomisch stoel altijd voldoende ondersteuning en hierdoor blijven bepaalde klachten uit, die al snel ontstaan door een verkeerde zithouding.

Meer van Virtual office

Navigation

Home

Latest Posts

Kantoormeubelen Eindhoven

Published Mar 19, 23
3 min read

Fruit Op Het Werk - Boer, Winkel Van Het Land

Published Mar 19, 23
11 min read

Kantoor Meubilair Van Kwaliteit

Published Feb 27, 23
8 min read