Kantoormeubelen Eindhoven

Gepubliceerd mrt. 19, 23
3 min read

Bureaustoel Tilburg

Tips Voor Het Inrichten Van Een Modern KantoorKantoorinrichting - Specialist In Interieur
Moderne Kantoorinrichting Voor Uw KantoorDe Totaaloplossing Voor Uw Kantoorinrichting - Kantoor & Kopie

Van advies en ontwerp tot de montage en service van uw kantoormeubelen, het gehele traject hebben wij in eigen huis. Onze eigen monteurs installeren de kantoorinrichting bij u op locatie (Kantoorinrichting Design). Hierdoor hebben we maximaal invloed op het gewenste eindresultaat - Moderne kantoorinrichting 2022 - Gratis advies - Beste prijs. Een tevreden klant.

Kantoor Inrichten: 30 Tips Voor Een Modern Kantoor!Kantoorkasten Op Maat - Kantoorinrichting

Standaard worden alle producten aangeboden met een korting ten opzichte van de advies verkoopprijzen van de kantoorvakhandel. Kantoorinrichting - interieurmakers. Office, City is dé specialist op het gebied van kantoorinrichting & kantoormeubelen en wij voorzien u graag vrijblijvend van advies om ook uw kantoor praktisch, ergonomisch, stijlvol en gezond in te richten. We houden hierbij rekening met een veilige manier van werken, waar voldoende afstand en ruimte is per medewerker. Bureaustoel Eindhoven.

Inspiratie Voor Je Werkkamer
Soms is een bureaustoel alléén niet voldoende om de klachten op te lossen en is er meer nodig. Het overgaan naar dynamisch werken en het gebruik van aanvullende ergonomische hulpmiddelen zoals een ergonomische muis kan een oplossing zijn. Voorál is het belangrijk om je bewust te zijn van het belang van ergonomie op de werkplek.

Dat betekent dat we al een hoop speurwerk voor je hebben verricht, want alle bureaustoelen die wij in ons assortiment voeren, dienen te voldoen aan onze eigen hoge eisen. Dat betekent onder andere dat niet alleen de kwaliteit van de stoel moet voldoen maar dat ook de invloed op je zithouding en op je gezondheid moet zijn aangetoond om ons predicaat ‘top bureaustoel’ te kunnen krijgen.

Je kunt kiezen voor verschillende rugleuningen, verschillende zittingen, het toevoegen van een hoofdsteun, etc. Op die manier kunnen we met deze bureaustoelen maatwerk creëren. De stoelen onderscheiden zich ten opzichte van andere merken door onder andere de separate rughoek-verstelbaarheid.


Als je zit of staat, steun je met je lichaamsgewicht op je benen. Een zit sta mat helpt bij het verminderen van de druk en het stimuleren van je doorbloeding. Zo voorkom je pijnlijke klachten aan je benen.

Een ergonomische bureaustoel in het wit past goed bij verschillende soorten inrichtingen. Zeker in een kamer waar veel licht naar binnen komt is een witte ergonomische bureaustoel een goede keuze.


Kantoorwerkplekken vormen nu de grootste groep banen in Nederland. De meeste mensen doen hun dagelijkse werk in een kantoor. Maar het menselijk lichaam is helemaal niet voorbereid op een zittende baan. Tijdens de vele uren van eenzijdige belasting ontwikkelen zich spierspanningen, pezen worden overbelast, rugklachten ontstaan en leiden in het ergste geval tot een hernia. Intussen is rugpijn de op één na meest voorkomende oorzaak van ziekteverzuim in Nederland. Een ergonomische bureaustoel kan dit voorkomen. Maar wat is een bureaustoel?

Om een optimale werkplek te creëren is het noodzakelijk om een 19” flatscreen (met flatscreenarm) aan te sluiten op de laptop. Dit is met name te te overwegen wanneer langdurig (meer dan 4-5 uur per dag) op de laptop wordt gewerkt.


Ook staan er verschillende aangepaste bureaustoelen op de website en in de showroom. Ergonomische bureaustoelen speciaal voor mensen van 2 meter en langer, ook een ruime sortering bureaustoelen welke geschikt zijn tot 150 kilo. Voor mensen met rugklachten zijn er aangepaste bureaustoelen beschikbaar welke zijn voorzien van een opblaasbare lendensteun.


Natuurlijk zitten uw medewerkers soms niet goed op hun stoel. Deze verkeerde eigen houding levert hen problemen op. De rugklachten zijn dan te verhelpen, als bijvoorbeeld de bedrijfsarts hen daarover adviseert. In dat geval is het niet nodig om te investeren in speciaal meubilair.


Kantoormeubelen Eindhoven

Bureaustoel Tilburg

Moderne thuiswerkplek

Kantoorinrichting op maat

Goede thuiswerkplek

Kantoorinrichting op maat

Kantoormeubilair

Kantoorinrichting op maat

Thuiswerkplek

Kantoormeubilair

Kantoormeubelen Breda

Kom op afspraak langs in onze showroom om een deel van ons assortiment producten te bekijken. Kom proefzitten op één van onze bureaustoelen, laat u overtuigen tot het gebruik van een zit sta bureau en ervaar de verschillende akoestische oplossingen die we bieden. Een kantoor inrichten of thuiswerkplek voorzien van een ergonomische bureaustoel en/of zit-sta bureau? Bekijk ons assortiment kantoormeubelen in onze webwinkel en/of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Haarlem - Moderne bureaustoel.

Meer van Kantoorruimte

Navigation

Home

Latest Posts

Kantoormeubelen Eindhoven

Published Mar 19, 23
3 min read

Fruit Op Het Werk - Boer, Winkel Van Het Land

Published Mar 19, 23
11 min read

Kantoor Meubilair Van Kwaliteit

Published Feb 27, 23
8 min read