Kantoor Meubilair Van Kwaliteit

Gepubliceerd feb. 27, 23
8 min read

Werkplekken: Kantoormeubelen En Kantoorinrichting Op Maat

Luxe stoelen hebben dus vele overeenkomsten met ergonomische stoelen. Stem uw ergonomische stoel af op het bureau waarbij u deze zult gebruiken. Kiest u voor een ruim bureau met vele opbergmogelijkheden dan zult u er meer profijt van hebben. U kunt het oppervlak van het bureau dan volledig gebruiken om uw computer en documenten op te plaatsen en uw werkzaamheden uit te voeren. Nieuwe kantoorinrichting.

Ook vindt u bij ons verschillende bureaus en computertafels die in hoogte kunnen worden ingesteld. Gebruikt u het bureau om (tijdelijk) een ander soort taak uit te voeren? Dan verstelt u net zo gemakkelijk als u een bureaustoel in hoogte of hoek verstelt, de hoogte van het bureau. Al deze ergonomische kantoormeubelen, waaronder de bureaustoelen ergonomisch en bureaus zich scharen, bieden een een revolutie in kantoorland die in de toekomst zal blijven.

Bekijk ook zeker onze sectie Refurbished bureaustoelen voor ergonomische modellen in de aanbieding. De juiste ergonomische bureaustoel is er een met een comfortabele bekleding, een goede ondersteuning van de rug en met verstelbare lendensteun. Dit zijn de kenmerken die zorgen voor een goede houding tijdens uw werkdag en iets waarover alle modellen in deze categorie, één van de best beoordeelde op onze website, beschikken (Instelbare bureaustoel).

Kantoormeubilair, Op Maat GemaaktKantoorinrichting Breda

Een ergonomische bureaustoel kopen? Lees snel verder om de voordelen te ontdekken (Kantoor inrichten, inspiratie en branding).

Bureaustoel Den-bosch

Een kan natuurlijk niet ontbreken bij een bureau. Er zijn verschillende modellen en kleuren bureaustoelen. Kleur is in eerste instantie nog bijzaak, want bij een bureaustoel gaat het tenslotte om een juiste houding aan te nemen. Kies daarom een bureaustoel dat echt bij u past. Met bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel, voorkomt u rug- en nekklachten.

Hoe Een Kantoor Inrichten?Maat In Kantoorinrichting
Projectinrichting Is Klaar Voor KantoorinrichtingIndustrieel Kantoormeubilair

Hieronder vindt u de belangrijkste punten voor het kopen van een bureaustoel. Er zijn een aantal punten die belangrijk zijn voor een juiste bureaustoel. Om te beginnen is het aan te raden om te kijken of een bureaustoel verstelbaar is. Verstelbare bureaustoelen ondersteunen namelijk de juiste lichaamshouding en bevorderen de gezondheid op de werkplek.

Denk daarbij aan het verstellen van de hoogte, het zitvlak, lendensteun, rugleuning, armleuning en armsteunen. Ga op de bureaustoel zitten en stel alle onderdelen van de stoel zo in op uw lichaam, zodat u de juiste (werk) houding aanneemt. Het is voor uw lichaam van belang dat u in de juiste houding werkt achter uw bureau.

Hieronder vindt u de belangrijkste verstelbare onderdelen van een bureaustoel. De zithoogte van de bureaustoel moet gemakkelijk aanpasbaar zijn. Die kunt u doen aan de hand van een verstelbare hendel. Hierdoor kunt u, uw voeten plat op de vloer laten liggen. Dit in combinatie met de juiste hoogte van het bureau.

Kantoorinrichting, Kantoormeubelen

De diepte (van voorkant tot achterkant van de stoel) moet voldoende zijn, zodat u met uw rug tegen de rugleuning van de bureaustoel kunt zitten. De rugleuning van een ergonomische bureaustoel moet 30 tot 48 cm breed zijn. Als de rugleuning gescheiden is van de stoel, moet deze in hoogte en hoek verstelbaar zijn.

Door het verstellen van de armleuningen kunt u comfortabel uw armen laten rusten en uw schouders ontspannen. De ellebogen en onderarmen moeten licht rusten en de onderarm mag niet op de armleuning zitten tijdens het typen. Bij Goedkoopinrichten vindt u een assortiment dat bestaat uit verschillende soorten bureaustoelen. Zoals: ergonomische, design, directie en flexwerk bureaustoelen.

Wilt u liever de bureaustoel in het echt zien en proberen? Dat kan! Kom dan langs bij onze showroom in Zaandam. Wij voorzien u daar graag van persoonlijk en passend advies. Voor vragen over bureaustoelen kunt u ook altijd contact met ons opnemen - 61 ideeën over KANTOORINRICHTING in 2022. Een uitleg van de normeringen en verstelmogelijkheden van ergonomische bureaustoelen.

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond.

Kantoorinrichting - Van Ontwerp Tot Realisatie

Ergonomisch bureaustoel kopen? Helaas komen we het vaak tegen. Bedrijven die ons advies vragen nadat er een ergonomische bureaustoel is gekocht. Want volgens de specificaties voldoen de bureaustolen die gekocht zijn aan alle ergonomische kenmerken en zijn ze zelfs vaak voorzien van een NEN NPR keurmerk. Hoe kan het dan dat veel mensen toch klagen over instelmogelijkheden van de stoel, de ondersteuning die de armsteunen of rugleuning.

De rugsteun van de bureaustoel moet voldoende in hoogte instelbaar zijn. De rugsteun moet los van de zitting naar achteren of naar voren instelbaar zijn De rugleuning moet niet te ver naar achteren buigen Voor medewerkers met aandoeningen zoals als een scoliose, bekkenklachten, heupklachten hernia etc. gelden aanvullende aandachtspunten voor de stoel.

Zij de knoppen van de bureaustoel makkelijk te bedienen en te vinden? Veel stoelen worden niet goed ingesteld doordat de stoel niet gebruikersvriendelijk is. Bij een synchronische instelling kunnen de rugleuning en het zitvlak van een stoel in een andere verhouding (meestal 2:1) achterover- of voorover bewegen. Voor elke 10 graden van de rugleuning kantelt de zitkuip bijvoorbeeld slechts 5 graden naar achteren.

Ten aanzien van technische specificaties is o. a. rekening gehouden met de Nederlandse beroepsbevolking. De stoel biedt volgens de norm voor 95% van de beroepsbevolking voldoende instelmogelijkheden. Een NPR1813 bureaustoel is echter geen garantie voor betere kwaliteit of bedieningsgemak. Ook stoelen zonder NPR1813 keurmerk kunnen voldoen aan de norm maar staan niet in het register van NEN Voorkom een verkeerde investering bij het kopen van bureaustoelen met deskundig en onafhankelijk advies en begeleiding .

Kantoorstoel Den-bosch

Ergonomische Bureaustoelen Een goede ergonomische bureaustoel is een essentieel onderdeel van het ergonomisch werken. Een goede bureaustoel is instelbaar in hoogte, zitdiepte, rughoogte en eventueel lendesteun. Naast de functionele eisen waaraan een bureaustoel moet voldoen is het ook wenselijk dat een stoel van enig comfort voorzien is. Onze selectie van ergonomische bureaustoelen voldoen aan deze eisen én gaan bij sommige modellen zoals de Elodie nog een stap verder.

De ergonomische bureaustoelen van demeubelfactory zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Heeft u snel een bureaustoel nodig? Ook dan bent u aan het juiste adres. Nagenoeg alle zwart uitgevoerde versies kunnen uit voorraad geleverd worden. Op de overige kleuren en stoffen zit een levertijd van minimaal 4 weken. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij aanbieden, verlenen wij 5 jaar garantie op de meeste ergonomische bureaustoelen en soms zelfs 10 jaar.

Voor een comfortabele en ergonomisch verantwoorde werkhouding is een goede ergonomische bureaustoel onmisbaar. Al onze ergonomische bureaustoelen blinken uit in kwaliteit en zowel in degelijkheid als in de hoge ergonomische waarde. Dit vertaalt zich in een goede balans tussen ondersteuning en beweging, waardoor lichamelijke klachten voorkomen worden of afnemen. Comfort én arbeidsproductiviteit zullen stijgen bij uw medewerkers.

Wij bieden een proefperiode van 14 dagen, geheel vrijblijvend. De door u gekozen bureaustoel wordt door onze oefentherapeut bij u op de werkplek afgeleverd en naar uw situatie aangepast en ingesteld. Daarbij ontvangt u gelijk een gratis werkplekcheck. Echte ergonomische bureaustoelen kenmerken zich door de diverse afstelmogelijkheden voor de zithoogte, zithoek, rugleuning en armleuningen.

De Totaaloplossing Voor Uw Kantoorinrichting - Kantoor & Kopie

5 Tips Voor Een Modern KantoorinrichtingModerne KantoorinrichtingSoms is een bureaustoel alléén niet voldoende om de klachten op te lossen en is er meer nodig. Het overgaan naar dynamisch werken en het gebruik van aanvullende ergonomische hulpmiddelen zoals een ergonomische muis kan een oplossing zijn. Voorál is het belangrijk om je bewust te zijn van het belang van ergonomie op de werkplek.

Dat betekent dat we al een hoop speurwerk voor je hebben verricht, want alle bureaustoelen die wij in ons assortiment voeren, dienen te voldoen aan onze eigen hoge eisen. Dat betekent onder andere dat niet alleen de kwaliteit van de stoel moet voldoen maar dat ook de invloed op je zithouding en op je gezondheid moet zijn aangetoond om ons predicaat ‘top bureaustoel’ te kunnen krijgen.

Ergonomisch verstelbaar Deze bureaustoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting en rugleuning, zitdiepteverstelling, verstelbare lendensteunen, flexibele hoofdsteun en 3D armleuningen. Materiaal Grof geweven ademende mesh bekleding, aluminium kruisvoet en frame met kunststof delen. Design Modern en een tikje futuristisch. De diepzwarte mesh bekleding heeft een bijzonder motief wat de stoel een luxe look geeft.


We kijken bij het vormen van een advies ook naar je werkzaamheden en taken. Daarbij observeren we je houding tijdens het gebruik van de stoel. Het kunnen handhaven van een juiste zithouding is het uitgangspunt bij het vormen van een advies voor de best passende ergonomische bureaustoel.

Een ergonomische bureaustoel in het wit past goed bij verschillende soorten inrichtingen. Zeker in een kamer waar veel licht naar binnen komt is een witte ergonomische bureaustoel een goede keuze.


Kantoorwerkplekken vormen nu de grootste groep banen in Nederland. De meeste mensen doen hun dagelijkse werk in een kantoor. Maar het menselijk lichaam is helemaal niet voorbereid op een zittende baan. Tijdens de vele uren van eenzijdige belasting ontwikkelen zich spierspanningen, pezen worden overbelast, rugklachten ontstaan en leiden in het ergste geval tot een hernia. Intussen is rugpijn de op één na meest voorkomende oorzaak van ziekteverzuim in Nederland. Een ergonomische bureaustoel kan dit voorkomen. Maar wat is een bureaustoel?


De bureaustoelen zonder armleuning bieden een optimale zithouding en een ultiem zitcomfort. Door de juiste s-rugleuning zorgen de stoelen voor een actieve lichaamshouding waarin de rug zo optimaal mogelijk wordt ondersteund. De bureaustoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en grondstoffen om zo een lange levensduur te garanderen.

Onze webshop laat u zien welke mogelijkheden er zijn. In design, kwaliteit en prijs. Een bureaustoel kunt u online bestellen. Wilt u echter een scherpe offerte voor de aanschaf van een aantal bureaustoelen? U kunt ons e-mailen voor een mooi aanbod.


Natuurlijk zitten uw medewerkers soms niet goed op hun stoel. Deze verkeerde eigen houding levert hen problemen op. De rugklachten zijn dan te verhelpen, als bijvoorbeeld de bedrijfsarts hen daarover adviseert. In dat geval is het niet nodig om te investeren in speciaal meubilair.


Kantoorinrichting

Goedkoop kantoormeubilair

Bureaumeubelen

Instelbare bureaustoel

Goede bureaustoel

Kantoormeubelen Breda

Kantoorstoel Den-Bosch

Ergonomische bureaumeubelen

Ergonomische kantoorinrichting

Arbo bureaustoel

Kantoorinrichting Eindhoven

Benieuwd welke bureaustoel bij de beste keus is? Lees dan hier verder. Backshop hanteert de volgende normen bij de samenstelling van het assortiment ergonomische bureaustoelen: Een bureaustoel dient ondersteuning en comfort te bieden; moet niet gedwongen worden. Ergonomische bureaustoelen horen zich aan te passen aan het lichaam en niet andersom.

Meer van Kantoorgebouwen

Navigation

Home

Latest Posts

Kantoormeubelen Eindhoven

Published Mar 19, 23
3 min read

Fruit Op Het Werk - Boer, Winkel Van Het Land

Published Mar 19, 23
11 min read

Kantoor Meubilair Van Kwaliteit

Published Feb 27, 23
8 min read