Kantoorinrichting, Kantoormeubelen

Gepubliceerd dec. 02, 22
8 min read

Moderne Bureaumeubelen

KantoormeubilairKantoormeubelen Eindhoven

is toegevoegd aan uw winkelwagen. Niet beschikbaar Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.

Een dynamische zitoplossing stimuleert uw medewerkers om te bewegen tijdens het werken (Kantoorstoel Breda). Dit bewegen gaat onbewust, zelfs als er een grote mate van concentratie nodig is. De medewerkers maken in feite de hele dag microbewegingen, waardoor ze actief zitten. Dit wordt bereikt door het kantelpunt van de bureaustoel, die ervoor zorgt dat de gebruiker constant in balans blijft zitten én in beweging blijft.

Dynamisch zitten verbetert de concentratie en zorgt voor een energieke werkdag. Tegenwoordig wordt er in met name grote organisaties steeds meer gebruik gemaakt van flexplekken. Het nadeel hiervan is dat er bijna dagelijks wordt gewisseld van werkplek. De bureaustoel wordt continue aangepast en daarmee loop je het risico dat de houding in een statische bureaustoel niet optimaal is (61 ideeën over KANTOORINRICHTING in 2022).

Goede Bureaustoel

Het instellen van armleuningen of de diepte van de zitting is ook zo gepiept. Kortom: een ergonomische bureaustoel zorgt voor een rechte en dynamische zithouding waardoor de ademhaling verbetert, de bloedcirculatie op gang blijft en de spieren in beweging blijven. Meer zuurstof in het lichaam zorgt voor een betere concentratie én betere prestaties.

Wilt u weten welke verbeteringen er nodig zijn? Onze specialisten denken graag met u mee en aan de hand van een projectplan weet u precies welke stappen u kunt ondernemen om een gezonde en efficiënte werkplek te creëren. U wilt toch ook ziekteverzuim voorkomen? Neem gerust contact met ons op en kom proefzitten in de showroom! .

Daarom is één van de belangrijkste eigenschappen van een ergonomische bureaustoel, de dynamiek die zorgt dat je in beweging blijft. Deze dynamische eigenschap wordt toegepast door het synchroonmechaniek. Met het synchroonmechaniek wordt de juiste stand van het lichaam gecreëerd, waardoor de rugwervels in beweging blijven. Hierdoor voorkom je stijfheid en daarmee ook de rugklachten.

Kantoorinrichting - Interieurmakers

Hiermee draagt een goede ergonomische bureaustoel dus ook bij aan minder verzuim op kantoor. Een bureaustoel koop je voor vele jaren en het is dan ook belangrijk dat de bureaustoel voldoet aan jouw wensen. Wij adviseren je natuurlijk graag over welke stoel het beste aansluit bij jouw wensen. Heb je een vraag over de verschillende instelmogelijkheden of materialen? Wil je een bureaustoel kopen of heb je nog vragen over de ergonomische bureaustoelen? Neem dan contact met ons op via 0418 68 03 91.

Hier geven wij je graag uitgebreid advies en kan je een groot aantal stoelen rustig uitproberen. Verder kan je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een andere kleur, dan een zwarte bureaustoel. Op basis van de diverse stofstalen kies jij zo een stoel die mooi past binnen jouw interieur.

De juiste ergonomische bureaustoel is er een met een comfortabele bekleding, een goede ondersteuning van de rug en met verstelbare lendensteun. Dit zijn de kenmerken die zorgen voor een goede houding tijdens uw werkdag en iets waarover alle modellen in deze categorie, één van de best beoordeelde op onze website, beschikken.

Kantoor Inrichten - Bekijk Onze Maatwerkcollectie

Een ergonomische bureaustoel kopen? Lees snel verder om de voordelen te ontdekken. Bij een moderne kantoorbaan zit men gemakkelijk 8 uur per dag. Zonder ergonomische bureaustoelen die aan de essentiële eisen voldoen, kunnen rug, tussenwervelschijven en gewrichten beschadigd raken. Buiten de kantooruren wordt het ook steeds belangrijker om over een goede bureaustoel te beschikken.

Ergonomische BureaumeubelenErgonomische Bureaumeubelen

In Noord-Europa, met name in Scandinavische landen en in Nederland en België is de ergonomische bureaustoelcultuur al goed ingeburgerd. De gezondheid wordt op waarde geschat en daarmee wordt rekening gehouden bij de keuze van een stoel. Wij raden aan om iets meer uit te geven bij aankoop van een bureaustoel, en te kiezen voor bijvoorbeeld een bureaustoel met armleuningen of die een toegevoegde waarde bieden door het materiaal waarmee deze is gemaakt en het moderne ontwerp dat ze hebben.

Zo kan het aanpassen van de armleuningen, de rugleuning, de hoofdsteun of de zitting aan uw wensen zeer positief zijn voor het bereiken van de juiste houding (de houding waarin uw rug het minst te lijden heeft tijdens de vele uren achter de computer). Kantoorinrichting - Interieurbouw. Enkel een goed afgestelde stoel bevordert een positieve dynamiek in uw dagelijks leven, stimuleert de bloedcirculatie naar de spieren en ontlast de tussenwervelschijven (die veel te lijden hebben van het hoge aantal uren dat u aan uw bureau doorbrengt).

Kantoorinrichting Met Oog Voor Detail En Kwaliteit

Dit type stoel wordt aanbevolen door medische specialisten die zich bewust zijn van het grote belang van een goede stoel om tijdens lange werkdagen een gezonde houding te bereiken. Ook beschikken we over voordelige ergonomische stoelen, zoals het Ergocity-model, geschikt voor elk budget - Gespecialiseerd in kantoorinrichtingen & kantoormeubilair. Een lendenkussen voor bureaustoelen ergonomisch is ook zeer aan te bevelen.

Bij bureaustoelpro adviseren wij een aantal stappen die u helpen om de beste ergonomische stoel te kiezen. Deze stappen zijn: 1. Besef dat ergonomische bureaustoelen het beste zijn voor op kantoor omdat ze u helpen mogelijke rugpijn te voorkomen. 2. Controleer voordat u bestelt, of de ergonomische bureastoel de volgende kenmerken heeft: verstelbaar, lendensteun, hoge rugleuning, brede zitting, armleuningen die lang genoeg zijn om de gehele arm te ondersteunen en met handleiding waarin u wordt verteld hoe u de stoel dient te gebruiken en wat het doel van iedere handeling is.

Het maakt het mogelijk om de rugleuning achterover te kantelen waardoor u even uw rug volledig kunt laten uitrusten. Vaak is het mogelijk om de rugleuning in verschillende posities vast te zetten zodat u de stand uit kunt kiezen die op dat moment het meeste comfort biedt voor uw rug.

Moderne Kantoor Inrichting

Ontdek ook onze beroemde gamingstoelen die zeer modieus zijn! Ze bieden erg veel comfort tijdens het gamen en ondersteunen het lichaam op de juiste plaats. Omdat er tijdens het gamen vaak vele uren, in een stoel wordt doorgebracht, is het belangrijk dat de lichaamshouding correct is. Ontdek ook onze executive bureaustoelen, onze kantoorstoelen met armleuning, onze vergaderstoelen en onze computerstoelen Het materiaal van de ergonomische stoelen varieert van ademend mesh en kwaliteitsstof tot kunstleder en echt leder.

Kantoormeubilair, Op Maat GemaaktKantoormeubelen Voor Elk Type Werkplek Vindt U Hier

De meeste van de uitvoeringen stoelen zijn tevens beschikbaar in vele kleuren. Zo kunt u zelf een kleur uitkiezen die goed past bij het interieur. Zo zorgt de combinatie van een comfortabele, ergonomische stoel en een passend uiterlijk tot de optimale mix voor een bureaustoel. Kiest u liever voor flexibiliteit in plaats van een ergonomische bureaustoel te kopen? Of bent u op zoek naar een zitmeubel dat minder ruimte inneemt? Ook een ergonomische kruk biedt vele voordelen voor uw lichaamshouding en voor uw rug in het bijzonder.
Bureaustoel voor het gamen Een gamestoel biedt extra comfort en geeft ondersteuning op de juiste plekken. Onze gamestoelen zijn verstelbaar waardoor je de stoel helemaal aan kan passen naar jouw lichaam. Onze gamestoelen zijn, functioneel, ergonomisch en duurzaam. Je game zal nooit meer hetzelfde zijn.


Fysiotherapeuten zien een forse toename van klachten die het gevolg zijn van thuiswerken(trouw.nl). Het gaat om problemen met arm, nek, schouders en rug. Veel thuiswerkers hebben hun werkplek niet op orde. Ze werken uren achterelkaar achter een laptop, zonder ergonomische hulpmiddelen.

Bureaustoel Zonder Armleuning
Voor bureaustoelen zijn er twee normen vastgesteld die vaak als de Arbo norm worden benoemd. Dit zijn de Europese NEN EN1335 normering en de Nederlandse NPR1813 normering. Door de grotere diversiteit in lichaamsbouw in Nederland (veel langere personen) is de NPR1813 een uitbreiding op de Europese norm. Die dient een bureaustoel met verstelbare zitdiepte onder de Europese norm 6 cm verstelbaar te zijn, maar binnen de NPR1813 norm 10 cm.

In de volksmond bedoelt men met een ‘ergonomische bureaustoel’ een goed instelbare stoel. Strikt gezien betekent ‘ergonomisch’ echter dat de stoel aanpasbaar is aan jou als mens en de taken die je verricht (in plaats van andersom). Daarmee kun je stellen dat niet iedere goed instelbare bureaustoel voor jou ergonomisch is.


De term “ergonomie” speelt een steeds belangrijkere rol in de werkomgeving. Het beschrijft de aanpassing van arbeidsmiddelen aan de omstandigheden van het menselijk organisme. Nog maar enkele decennia geleden bepaalden machines het gedrag in het werkproces – zelfs op kantoor.


Kantoorwerkplekken vormen nu de grootste groep banen in Nederland. De meeste mensen doen hun dagelijkse werk in een kantoor. Maar het menselijk lichaam is helemaal niet voorbereid op een zittende baan. Tijdens de vele uren van eenzijdige belasting ontwikkelen zich spierspanningen, pezen worden overbelast, rugklachten ontstaan en leiden in het ergste geval tot een hernia. Intussen is rugpijn de op één na meest voorkomende oorzaak van ziekteverzuim in Nederland. Een ergonomische bureaustoel kan dit voorkomen. Maar wat is een bureaustoel?

Bureaustoelen zonder armleuningen bieden tal van voordelen. Een bureaustoel is hartstikke handig, zowel voor op het kantoor, tijdens vergaderingen of voor achter de computer. Je gaat gemakkelijk zitten en staat eenvoudig weer op. Ook schuif je de stoel eenvoudig onder elk soort tafel.

De bureaustoelen in het assortiment tweedehands kantoormeubelen zijn uitgebreid op vele manieren te verstellen. Op een makkelijke wijze kunt u de bureaustoel volledig instellen naar uw persoonlijke voorkeur, zodat u gemakkelijk en comfortabel, een gehele werkdag op een bureaustoel kunt zitten. De opties die mogelijk zijn, schuifzitting, kantelbare zitting, tempur of gelzitting, verstelbare lendensteun, oppompbare lendensteun enz.


Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u graag advies wilt, juist omdat er zoveel keuze is. Dit kan, want u kunt niet alleen bureaustoelen bij ons online bestellen. Belangrijk is dat deze lekker zit en geschikt is voor uw werkomgeving en qua design past bij de rest van uw kantoorinterieur.


Goede thuiswerkplek

Moderne bureaumeubelen

Bureaustoel Den-Bosch

Bureaustoel Eindhoven

Kantoorinrichting Den-Bosch

Bureaumeubelen

Industrieel kantoormeubilair

Bureaustoel

Kantoorstoel Breda

Kantoorinrichting Den-Bosch

Moderne kantoorinrichting

Wanneer de kruk beschikt over een ergonomische rugleuning en armleuningen dan is dat alleen maar een plus. Enkele van onze ergonomische krukken beschikken ook over een voetsteun wat een goede houding nog meer bevordert. Uw voeten kunnen op deze manier uitrusten en uw benen houden een gezonde houding aan wat de bloedcirculatie bevordert.

Meer van Kantoor

Navigation

Home

Latest Posts

Kantoormeubelen Eindhoven

Published Mar 19, 23
3 min read

Fruit Op Het Werk - Boer, Winkel Van Het Land

Published Mar 19, 23
11 min read

Kantoor Meubilair Van Kwaliteit

Published Feb 27, 23
8 min read